Moines

shopping i des moines

shopping i des moines
  1. Hvad er det største indkøbscenter i Des Moines?
  2. Hvad er Des Moines berømt for?
  3. Hvilke butikker er der i Jordan Creek Mall?
  4. Er Des Moines et besøg værd?
  5. Hvor mange indkøbscentre er der i Des Moines Iowa?
  6. Hvilket amt ligger Jordan Creek Town Center i?
  7. Hvad kalder du en person fra Des Moines?
  8. Hvilken mad er Des Moines kendt for?
  9. Er Des Moines sikkert?
  10. Hvornår blev Valley West Mall bygget?

Hvad er det største indkøbscenter i Des Moines?

Jordan Creek Town Center er et indkøbscenter i byen West Des Moines, Iowa. Det er det største shoppingkompleks i staten Iowa med et samlet lejbart areal på 1.340.000 kvadratfod (124.000 m)2).

Hvad er Des Moines berømt for?

Hjemme for store forsikringsselskaber og et betydeligt politisk landskab er Des Moines også infunderet med skulpturparker, botaniske haver og en blomstrende shopping- og spisestue. Indfødte Iowans er stolte af deres hovedstad, og dette viser sig med de venlige ansigter, du møder på gaden.

Hvilke butikker er der i Jordan Creek Mall?

Hvilke butikker ligger i Jordan Creek Town Center? - se butiksliste, butikskatalog, restauranter og tjenester

Er Des Moines et besøg værd?

Byen Des Moines ligger i spidsen for Iowas bygning. Byen er rig på kunst og historie. ... I mange årtier bliver byen hjemsted for mange attraktioner; de fleste af dem er et besøg værd.

Hvor mange indkøbscentre er der i Des Moines Iowa?

Med fire store indkøbscentre, mange nationale kædeforhandlere og distrikter fyldt med butikker, antikvitetsbutikker, kunstgallerier og specialbutikker, er Greater Des Moines (DSM) enhver shoppers drøm. Gennemse mulighederne nedenfor, og køb dig ind i de stilarter, der passer dig bedst.

Hvilket amt ligger Jordan Creek Town Center i?

Amtstjenestemænd sagde, at de fleste af pengene ville blive genereret i Jordan Creek Town Center i West Des Moines, som er i Dallas County.

Hvad kalder du en person fra Des Moines?

Des Moines blev grundlagt i 1843 og har eksisteret i 172 år, og til denne dag har dens borgere stadig ingen anelse om, hvordan de skal henvise til sig selv. ”Det er en travesty,” sagde Carl Miller-chef for People From Des Moines for Des Moineian, en af ​​de mange aktivistgrupper med tilstedeværelse på fredag, “at være 172 og ikke have noget navn?

Hvilken mad er Des Moines kendt for?

En af de mest berømte Des Moines-retter er Steak de Burgo. Iowa's majsfodret oksekød er det bedste, der findes, og vores hovedstads italienske bøfshuse laver de bedste versioner af denne traditionelle middag.

Er Des Moines sikkert?

Des Moines er hovedstaden i Iowa. Som alle byer i USA er kriminaliteten i Des Moines højere end det nationale gennemsnit. Der er højere rapporter om voldelig kriminalitet, ejendomskriminalitet og mindre kriminalitet, hvilket gør det mere farligt at bo inden for byens grænser.

Hvornår blev Valley West Mall bygget?

Valley West Mall åbnede 4. august 1975 med omkring 20 butikker og dets første anker, Brandeis.

skumshampoo mod vuggehætten
Hvilken shampoo er bedst til vuggehætten? Hvad slipper hurtigt vuggehætten? Gør shampoo vuggehætten værre? Hvordan bruger man Mustela Foam Shampoo? Ka...
10 Influenza B symptomer
Influenza B symptomer feber. kulderystelser. ondt i halsen. hoste. løbende næse og nysen. træthed. muskelsmerter og kropssmerter. Hvor lang tid varer ...
Hvad er influenza A?
Influenza eller influenza er en virusinfektion, der påvirker luftvejene. Influenza A er en af ​​fire typer af virussen, som kan forårsage hoste, krops...