Skygge

skygge planter pvz2

skygge planter pvz2
  1. Hvad er skyggeplanter i pvz2?
  2. Hvad er det mest kraftfulde anlæg i pvz2?
  3. Hvordan får du skyggepeashooter i Plants vs Zombies 2?
  4. Er PvZ 3 annulleret?
  5. Hvordan får du skygge peashooter?
  6. Er Dusk Lobber godt?
  7. Kan Chomper spise gargantuar?
  8. Hvilken plante dræber Gargantuar?
  9. Hvad er den dyreste plante i pvz2?
  10. Er elektrisk peashooter god?
  11. Hvordan laver du en slyngeærter?
  12. Hvordan får du den gyldne blomst i pvz2?

Hvad er skyggeplanter i pvz2?

Zombier 2, der er klassificeret som skyggeplanter. Disse planter får specielle boosts, når de plantes i en flise, der påvirkes af skyggearura. Indtil videre i Plants vs Zombies 2 er alle skyggeplanter en del af familien Conceal-mint.

Hvad er det mest kraftfulde anlæg i pvz2?

Top 10 planter i "Plants Vs. Zombies 2" (2020)

Hvordan får du skyggepeashooter i Plants vs Zombies 2?

Få Shadow Peashooter

Shadow Peashooter er en premium plante, men du vil være i stand til at få det på en anden måde end hvordan du har gjort det tidligere. I løbet af de næste to uger vil Shadow Peashooter være tilgængelig for at blive låst op ved at tjene 250 frøpakker til planten.

Er PvZ 3 annulleret?

Zombier 3. Vi har fået en masse god feedback fra jer alle under denne test, og nu er det tid til at trække spillet tilbage for at indarbejde dine tanker og forestille dig et par ting igen. Det aktuelle spil vil ikke længere være tilgængeligt efter den 18. november 2020.

Hvordan får du skygge peashooter?

For at låse op for Shadow Peashooter skal spillerne samle 250 af hans frøpakker under Shadow Peashooters sommerferiebegivenhed. Disse frøpakker kan fås ved at købe specielle Piñatas fra butikken til 25 ædelstene eller fra belønningsstriben i Arena.

Er Dusk Lobber god?

Dusk Lobber kan betragtes som en af ​​de mest potente lobbed-shot planter, da planten under de rette forhold kun er andenplads for Strawburst med hensyn til stænkskader pr. Sekund, mens den koster mindre end halvdelen af ​​solomkostningerne ved en melonpult eller en halmsprængning.

Kan Chomper spise gargantuar?

Chompers kan ikke spise en fuld Gargantuar, men i stedet behandler 40 skader (alias 2 ærter) for hver chomp.

Hvilken plante dræber Gargantuar?

At ramme en gargantuar med en squash efterfulgt af en Jalapeno dræber ham hurtigt og forhindrer Imp i at gøre alvorlig skade.

Hvad er den dyreste plante i pvz2?

Cornucopia er det dyreste plantekort i spillet og koster 10 sol at spille. Således er det også den eneste plante, der ikke kan omdannes til en anden plante af Molekale.

Er elektrisk peashooter god?

Electric Peashooter er en fantastisk plante mod Jester Zombies, da disse ærter kan ramme dem uden at blive afbøjet, selvom de er projektiler. Han kan også ramme Excavator Zombies og Shield Zombies direkte, da projektilerne trænger ind i deres skjolde (henholdsvis skovl og kraftfelt).

Hvordan laver du en slyngeærter?

Sling Pea kræver 250 frøpakker for at låse op gratis. Spilleren kan gøre det ved at afspille Dark Ages-niveauer (hvis Piñata Tracker er tilgængelig) eller gå i butikken for at købe piñatas, der indeholder Sling Pea seed-pakker eller spille piñata-fester i Food Fight Event.

Hvordan får du den gyldne blomst i pvz2?

Gold Bloom er et engangs-premium-anlæg i Plants vs. Zombies 2, der kan købes i butikken. Når den plantes, åbner den sine lukkede blomster og producerer næsten øjeblikkeligt 3 normal sol og 3 stor sol, i alt 375 sol, og forsvinder derefter. Tidligere var det låst op ved at gennemføre Epic Quest Rescue the Gold Bloom.

10 ofte stillede spørgsmål om vuggehætte
Hvorfor kaldes det vuggehætte? Hvad er den hurtigste måde at helbrede holder på? Hvilken farve er vuggehætten? Hvordan får en baby vuggehætte? Får vag...
10 ofte stillede spørgsmål om type B influenza
Hvilken influenza er værre A eller B? Hvor lang tid varer influenza B? Hvordan overlever du influenza B? Hvor smitsom er influenza type B? Hvad er for...
Kroniske nyresygdomssymptomer
Symptomerne kan omfatte vægttab og dårlig appetit. hævede ankler, fødder eller hænder - som følge af vandretention (ødem) åndenød. træthed. blod i din...