Hawaiisk

hawaiiske efternavne

hawaiiske efternavne

Kategori: Hawaiian efternavne

  1. Hvad er nogle hawaiiske efternavne?
  2. Hvorfor har hawaiianere spanske efternavne?
  3. Hvad er almindelige hawaiiske navne?
  4. Hvad er det længste hawaiiske navn?
  5. Hvad er det hvideste efternavn?
  6. Hvad betyder Loki på hawaiisk?
  7. Hvilket race er hawaiianerne?
  8. Hvad betyder navnet ukulele på hawaiisk?
  9. Hvad betyder navnet Hawaii?
  10. Hvad betyder Kai på hawaiisk?
  11. Hvad er det mest populære navn på Hawaii?
  12. Hvad betyder Maui på hawaiisk?

Hvad er nogle hawaiiske efternavne?

25 hawaiiske efternavne, der får dig til at forbinde med din Ohana

Hvorfor har hawaiianere spanske efternavne?

Det mest direkte svar er, at den største etniske gruppe på Hawaii efter kaukasiere er filippinere. Kommer fra en tidligere koloni i Spanien, har mange af filippinerne (men ikke alle) spansk-afledte efternavne. Nogle af dem stammer fra forfædre i det tidlige 20. århundrede, mens andre er nyere indvandrere.

Hvad er almindelige hawaiiske navne?

Hawaiianske navne

Hvad er det længste hawaiiske navn?

Janice "Lokelani" har et efternavn, der består af 35 bogstaver plus en okina, et mærke brugt i det hawaiiske alfabet..

Hvad er det hvideste efternavn?

navnrangHvid procent
navngiv SMITHrang 1Hvid procent 70,90%
navn JOHNSONrang 2Hvid procent 58,97%
navn WILLIAMSrang 3Hvid procent 45,75%
navn BRUNrang 4Hvid procent 57,95%
• 16 дек. 2016 г.

Hvad betyder Loki på hawaiisk?

Betydning: Lille rød rose. Alternative stavemåder & Variationer: Loki, Lani.

Hvilket race er hawaiianerne?

Indfødte hawaiianere eller simpelthen hawaiianere er de indfødte polynesiske folk på Hawaii-øerne. Det hawaiiske folks traditionelle navn er Kanaka Maoli. Hawaii blev afgjort for mindst 800 år siden med sejladsen fra polynesere fra Society Islands.

Hvad betyder navnet ukulele på hawaiisk?

Purvis, en livlig og petit fyr, fik det hawaiiske kaldenavn ukulele, som oversættes til "springende loppe" på engelsk. ... Uku betyder gave eller belønning, og lele betyder at komme. Dronning Lili'uokalani gav dette navn til det instrument, hun troede var en gave, der kom til øerne [kilde].

Hvad betyder navnet Hawaii?

Staten Hawaii stammer fra navnet på den største ø, Hawai'i. ... Det hawaiiske sprogord Hawai'i ligner meget proto-polynesisk Sawaiki, med den rekonstruerede betydning "hjemland".

Hvad betyder Kai på hawaiisk?

Navnet Kai eller Cai / ˈkaɪ / har forskellige oprindelser og betydninger i forskellige kulturer: På baskisk er kai et almindeligt ord, der betyder "molen i en havn" og en variant af fornavnet Kaio (fra det gamle latinske navn Caius, der betyder " lykkelig"). ... På hawaiisk er Kai et unisex navn, der betyder "hav" på hawaiisk sprog eller "hav".

Hvad er det mest populære navn på Hawaii?

De mest populære hawaiiske navne i 2017 var Kai og Kainoa for drenge og Malia og Kailani for piger. Næsten 9.000 navne, inklusive stavemåde, blev rapporteret for de 17.524 babyer født i 2017. Blandt de førende navne: 79 drenge fik navnet Liam og 73 piger fik navnet Emma.

Hvad betyder Maui på hawaiisk?

Māui (Maui) er den store kulturhelt og trickster i polynesisk mytologi. ... Nogle udnyttelser, der er fælles for de fleste polynesiske traditioner, er at stjæle ild for mennesker fra underverdenen, fiske op på øerne med sin magiske krog og fange solen for at forlænge dagene.

10 Symptomer på akut nyresvigt
Tegn på nyresygdom Du er mere træt, har mindre energi eller har problemer med at koncentrere dig. ... Du har problemer med at sove. ... Du har tør og ...
10 symptomer på nyreinfektion
Tegn og symptomer på en nyreinfektion kan omfatte Feber. Kuldegysninger. Smerter i ryg, side (flanke) eller lyske. Mavesmerter. Hyppig vandladning. St...
slutstadiet nyresygdom
End-stage renal disease, også kaldet end-stage kidney disease, opstår, når kronisk nyresygdom - det gradvise tab af nyrefunktion - når en avanceret ti...