Ord

anderledes udtalt ord

anderledes udtalt ord

60 ord folk udtaler forskelligt over hele Amerika

  1. Hvad er et ord, der er stavet det samme, men udtalt forskelligt?
  2. Hvilke ord siger briterne forskelligt?
  3. Hvilket ord har 3 C udtalt forskelligt?
  4. Har jeg en liste over accentord?
  5. Hvad er de 20 eksempler på homonymer?
  6. Hvilket ord tager 3 timer at sige?
  7. Hvorfor siger briterne blodige?
  8. Hvad er det sværeste ord at sige?
  9. Hvorfor er har udtalt?
  10. Hvordan udtaler du GIF?
  11. Hvad kalder du et ord, der kan udtages på to måder?

Hvad er et ord, der er stavet det samme, men udtalt anderledes?

Et heteronym (også kendt som en heterofon) er et ord, der har en anden udtale og betydning fra et andet ord, men den samme stavemåde. Dette er homografier, der ikke er homofoner.

Hvilke ord siger briterne forskelligt?

Britelisten: 10 ord udtalt anderledes i Storbritannien

Hvilket ord har 3 C udtalt forskelligt?

Nå, dette er ikke kun et ord, men navnet Stillehavet har 3'c'er, der alle udtages forskelligt.

Har jeg en liste over accentord?

Ord med accentmærker

Følgende er ord, du skal udtale: Tante, tag, rute, vask, olie, teater, jern, laks, karamel, brand, vand, sikker på, data, ruin, farveblyant, New Orleans, pecan, begge, igen, sandsynligvis, Spyttende billede, Alabama, advokat, kupon, majones, sirup, pyjamas, fanget, naturligvis, aluminium og kuvert.

Hvad er de 20 eksempler på homonymer?

Liste over homonymer på engelsk.

Hvilket ord tager 3 timer at sige?

METHIONYLTHREONYLTHREONYGLUTAMINYLARGINYL ...

Alt i alt er det fulde kemiske navn for det humane proteintitin 189.819 bogstaver og det tager cirka tre og en halv time at udtale.

Hvorfor siger briterne blodige?

Blodig. Bare rolig, det er ikke et voldeligt ord ... det har intet at gøre med "blod". "Blodig" er et almindeligt ord for at lægge mere vægt på sætningen, mest brugt som et udråb af overraskelse. Noget kan være "blodig vidunderligt" eller "blodig forfærdeligt". Når det er sagt, bruger britiske folk det undertiden, når de udtrykker vrede ...

Hvad er det sværeste ord at sige?

Det sværeste engelske ord at udtale

Hvorfor er har udtalt?

På gammelengelsk har jeg haft en kort vokal, men det gjorde også mange andre ord, der nu udtages med "lang a." Så forskellen i moderne udtale kan ikke forklares med gammel engelsk vokal længde. Årsagen "have" udtages med en kort snarere end en lang vokal synes at være, at ordet ofte er ubelastet.

Hvordan udtaler du GIF?

"Det er udtalt JIF, ikke GIF." Ligesom jordnøddesmør. ”Oxford English Dictionary accepterer begge udtaler,” sagde Wilhite til The New York Times.

Hvad kalder du et ord, der kan udtages på to måder?

Sådanne ord kaldes heteronymer (mere løst også homografer, men homografer kan også udtales ens; de betyder bare forskellige ting). Den bredeste klasse af heteronymer er ord, der ændrer deres betydning afhængigt af hvor stresset placeres.

Hvad er influenza A?
Influenza eller influenza er en virusinfektion, der påvirker luftvejene. Influenza A er en af ​​fire typer af virussen, som kan forårsage hoste, krops...
forkølelse betydning
Oversigt. Forkølelse er en virusinfektion i næse og hals (øvre luftveje). Det er normalt harmløst, selvom det måske ikke føles sådan. Mange typer vira...
Stadierne af forkølelsessår
Stadier af forkølelsessår Trin 1 Prikken og kløe opstår ca. 24 timer før blærer brister. Trin 2 Væskefyldte blærer vises. Trin 3 Vablerne sprænger, os...