Ventil

mitralventil reparation

mitralventil reparation

Ved reparation af mitralventil fjerner en læge den del af mitralventilen, der ikke lukker ordentligt, som vist på det øverste billede. Derefter syr en læge sammen kanterne og fanger ventilens omkreds med et annuloplastikbånd for at understøtte ventilen, som vist i det nederste billede.

  1. Hvad er succesraten for mitralventilreparation?
  2. Hvor lang tid tager det at komme sig efter reparation af mitralventil?
  3. Kan mitralventilen repareres uden åben hjertekirurgi?
  4. Hvor sikker er mitralventil reparation kirurgi?
  5. Er hjertet stoppet under mitralventiloperation?
  6. Hvorfor mislykkes mitralventilreparationer?
  7. Er reparation af mitralventiloperation smertefuld?
  8. Hvornår skal du have en mitralventiloperation?
  9. Hvor lang tid er du på hospitalet efter hjerteventiloperation?
  10. Kan en utæt mitralventil reparere sig selv?
  11. Hvor meget koster reparation af mitralventil?
  12. Hvor lang er mitralventiloperation?

Hvad er succesraten for mitralventilreparation?

Men i dag har specialiserede centre for reparation af ventiler med stort volumen større end 95 procent succesrate for mitralventilreparation. Derudover er den operative risiko for død i dag mindre end 1 procent, mens den var mere end 10 gange højere i 1980'erne, siger han.

Hvor lang tid tager det at komme sig efter reparation af mitralventil?

Du vil sandsynligvis være i stand til at udføre mange af dine sædvanlige aktiviteter efter 4 til 6 uger. Men i mindst 6 uger er du ikke i stand til at løfte tunge genstande eller udføre aktiviteter, der belaster dine bryst- eller overarmsmuskler. Først bemærker du måske, at du let bliver træt og har brug for at hvile ofte.

Kan mitralventilen repareres uden åben hjertekirurgi?

Nogle hjertepatienter har endnu ikke været i stand til at få adgang til den voksende tendens mod minimalt invasive procedurer. Et nyt klinisk forsøg gør dog en form for mitralventilreparation til en mulighed uden en operation med åbent hjerte.

Hvor sikker er mitralventil reparation kirurgi?

Hvad er risikoen for mitralventiloperation? For asymptomatiske patienter, der har mitralventilreparation, er den operative risiko ca. 1 ud af 1000. Risikoen hos symptomatiske patienter forbliver godt under 1%. Tilstedeværelsen af ​​koronararteriesygdom eller andre tilstande, der kræver kirurgisk behandling, vil påvirke din individuelle risiko.

Er hjertet stoppet under mitralventiloperation?

Din kirurg vil skære en 10 tommer lang (25,4 centimeter) skåret midt på brystet. Dernæst adskiller din kirurg dit brystben for at se dit hjerte. De fleste mennesker har forbindelse til en by-lunge-bypass-maskine eller bypass-pumpe. Dit hjerte er stoppet, mens du har forbindelse til denne maskine.

Hvorfor mislykkes mitralventilreparationer?

Mitralventilreparationer, uanset underliggende etiologi og de kirurgiske teknikker, der bruges til at udføre reparation, kan mislykkes af 3 grunde: en mangelfuld kirurgisk teknik, der forårsager øjeblikkelig fiasko, en forsinket fiasko ved kirurgisk teknik eller progression af naturlig sygdom.

Er reparation af mitralventiloperation smertefuld?

Du vil sove under operationen og føle ingen smerte. Nogle kirurger foretrækker måske at udføre operationen gennem et lille snit i brystbenet (brystbenet) eller under højre brystmuskel i brystet - disse kaldes minimalt invasive procedurer.

Hvornår skal du have en mitralventiloperation?

Den mest almindelige indikation for mitralventilkirurgi er symptomatisk kronisk alvorlig primær mitral regurgitation, normalt på grund af degenerativ ventilsygdom, med en venstre ventrikulær ejektionsfraktion (LVEF) på >30% (klasse I-anbefaling) mitralventilkirurgi er indiceret til symptomatiske patienter med svær LV ...

Hvor lang tid er du på hospitalet efter hjerteventiloperation?

Gendannelsestid

Du kan forvente at blive på hospitalet i ca. en uge, herunder mindst 1 til 3 dage på intensivafdelingen (ICU). Genopretning efter ventiloperation kan tage lang tid, afhængigt af hvor sund du var før operationen. Du bliver nødt til at hvile og begrænse dine aktiviteter.

Kan en utæt mitralventil reparere sig selv?

Det er den mest almindelige type hjerteventilsygdom: mitral regurgitation, også kendt som en utæt mitral hjerteventil. Selvom denne tilstand kan føre til alvorlige helbredsproblemer, kan den behandles - endnu mere i disse dage på grund af en minimalt invasiv procedure ved brug af MitraClip.

Hvor meget koster reparation af mitralventil?

Den gennemsnitlige og gennemsnitlige typiske pris for reparation af mitralventilen var henholdsvis $ 30.720 og $ 28.717. Den gennemsnitlige og mediane typiske pris for mitral udskiftning var højere på henholdsvis $ 45.485 og $ 40.800.

Hvor lang er mitralventiloperation?

Operationen kan tage 2 til 4 timer. Denne operation kan undertiden udføres gennem en lyskearterie uden nedskæringer på brystet. Lægen sender et kateter (fleksibelt rør) med en ballon fastgjort i enden. Ballonen pustes op for at strække ventilens åbning.

Hvad er vuggehætte?
Vuggehætte forårsager skorpede eller fedtede skællende pletter på babyens hovedbund. Tilstanden er ikke smertefuld eller kløende. Men det kan forårsag...
Forårsager og afhjælpning af forkølelsessår
Forkølelsessår er forårsaget af visse stammer af herpes simplex-virus (HSV). HSV -1 forårsager normalt forkølelsessår. HSV -2 er normalt ansvarlig for...
Hvad er en nyre cyste?
Nyrecyster er runde væsker, der dannes på eller i nyrerne. Nyrecyster kan være forbundet med alvorlige lidelser, der kan forringe nyrefunktionen. Men ...